Remonttipalvelu
sinua varten

Ota yhteyttä:

Remontin suunnittelu ja toteutus on haastava kokonaisuus. Ota siksi mukaan kaveri, jonka kanssa homma oikeasti sujuu!

Periaatteemme

EI HUIJAUKSILLE

Ei kikkailla ajatuksella, että ehkä asiakas ei huomaa ja oikaistaan.

EI VALELUPAUKSIA

Kun jotain sovitaan, pidetään siitä aidosti kiinni. Ei vain korvan kutkuttelua.

EI KESKITASOA

Sinä ansaitset parasta, joten sitä sinun pitää myös saada.

REHTIÄ TEKEMISTÄ

Tehdään niin kuin on puhuttu ja reilusti kerrotaan, jos tulee jotain yllätyksiä vastaan.

Kuinka olemme tässä onnistuneet? Urakkamaailman arvostelujen mukaan:


Olemme olleet hyvin tyytyväisiä uuteen terassiin. Työn tekijä oli miellyttävä ja mitään ongelmia emme kohdanneet.

Hannu R.

Helkavuori Oy oli aivan paras valinta meidän urakalle! Omistaja on ammattitaitoinen, joustava, asiakaslähtöisellä toiminnalla varustettu isolla sydämellä työtään tekevä huippu tyyppi, joka jaksaa aina vastata kysymyksiin, aina tavoitettavissa ja huomioi meitä asiakkaita ja tekee todella hyvää jälkeä. Suosittelen lämpimästi Helkavuori Oy:n palveluksia, ja tiedän kenen puoleen kääntyä tulevaisuudessa jos tarvitsen remonttiapua. Kiitos kuluneista viikoista!

Emilia Nyblom Zidouni

Luotettava tekijä, teki kuten sanoi ja sovittiin. Työn jälki todella hyvä. Kuunteli hyvin toiveemme ja tarpeemme, teki paremmin kuin osasimme edes pyytää. Hinta-arvio / urakkahinta piti paikkansa. Lämpimästi voimme suositella ja olemme niin jo tehneetkin useammalle taholle.

Paula K.


Palvelut

Rakentaminen

Joskus on tarve tehdä uutta, eikä pakettitoimitus innosta. Jos tuo uusi rakennus tehdään puusta, olemme vahva tekijä mukana.

Remontointi

Rakennukset eivät ole kertakäyttöesineitä. Oikein tehtynä ne ovat kunnostettavissa ja korjattavissa. Ole yhteydessä, niin laitetaan kuntoon.

Konsultointi

Jos haluat ennemmin tehdä itse, mutta tuntuu ettei oikein tiedä mistä alkaa, autan mielelläni. Valmennan omatoimitekijöitä alkuun ja annan tarvittaessa neuvontapalvelua.

Isommista töistä tehdään urakkasopimus, mutta pienistä töistä ja konsultoinnista veloitetaan 49,60€/h. Toki kannattaa muistaa, että remonttitöistä saa kotitalousvähennystä. Homma menee niin, että 100€ omavastuun jälkeen, saat verotuksessa vähentää 40% työn hinnasta, minkä verottaja siis hyvittää veronmaksussa. Verottaja on myös tehnyt kätevän laskurin, millä voi tuon vähennyksen määrän laskea. Laskuri löytyy täältä: Kotitalousvähennyslaskuri 2022.


Kuitenkin pitkä tarina lyhyeksi: tuon 100€ omavastuun jälkeen yksityishenkilö saa käytännössä 40% alennuksen remontin työn osuudesta kunnes maksimi 2 250€ on täynnä. Kyllä remontoiminen kannattaa aina!

Ota yhteyttä, niin järjestetään ilmainen arviokäynti

050 553 7767

jose@helkavuorioy.fi